Panasonic - TX-85MX800E -

Varenummer :

22.499,00 DKK.

85" LCD skærm fra Panasonic

Antal

Sikker onlinehandel

Fire TV fra MX800-serien er skabt til ydeevne og alt i en-komfort. Se live tv, brug Alexa-stemmestyring til nemt at finde dine favoritter, og få oven i købet personlige anbefalinger. HDR Cinema Display-skærmen leverer farver og lysstyrke til alle de mange tilgængelige streamingvalg. Fire TV placerer dine foretrukne apps i centrum på én hovedstartskærm. Så kan du hurtigt finde serier, film og live tv, du elsker, uden den endeløse scrolling.
Panasonics HDR Cinema Display-skærme producerer et bredt udvalg af farver, hvilket giver et mere naturligt billede. LED-baggrundsbelysning giver ensartet lysstyrke på tværs af skærmen, og styres for at øge kontrasten. Dette resulterer i tv med god HDR-ydeevne.
HCX-processoren er hjernen inde i denne model. Masser af TV-ekspertviden er pakket ned i en billedprocessor, der leverer spektakulær kontrast, klarhed og virkelig naturtro farver.
Et fantastisk billede er én ting, men det er meget mere engagerende, når man tilføjer fantastisk lyd. Panasonics lydbehandling med ekstra fordybende Dolby Atmos®-teknologi kan få det til at føles, at du sidder på den bedste plads på stadion.
Ved at understøtte alle HDR-formater (High Dynamic Range) sikrer Panasonics førsteklasses fjernsyn den bedst mulige ydeevne - uanset billedkilde. Lysstyrke og farve er optimeret scene for scene; uanset om kilden er Dolby Vision, HLG, HDR10 eller det nye HDR10+-format.
Vil du skifte fra at se TV til spil? Intet problem, vælg bare spiltilstand ved hjælp af TV-fjernbetjeningen. Det reducerer inputforsinkelse - så skærmen reagerer øjeblikkeligt på dine kommandoer. Tager dig fra sofaen ind i spillets verden.


Type: 4K LED, LCD Panel
Skærm diagonal: 85"
Opløsning: 3840 x 2160 pixels
Kontrast: High Contrast
Tuner: Digital DVBT/T2/DVB-C/DVB-S2
HDR: Ja (HDR10+/HLG/Dolby Vision)
Fjernbetjening: Ja
Indgange: 4 HDMI, 2 USB, 1 LAN, 1 M3 (analog)
Mål skærm (B x H x D): 1894 x 1097 x 110 mm.
Vægt: 39 Kg.

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).