Brugt/Demo

Daisy on the Ohoopee

Demonstrations og brugte hi-fi produkter til formidable priser.

KT Radio er en butik fyldt med demonstrations varer, da vi gerne vil give kunden en oplevelse af produkterne inden de køber dem. Derfor hænder det at vi har demo produkter vi kan lave til en bedre pris end helt nye. 

Derudover kan det forekomme at vi har brugte produkter på hylderne. Disse produkter kommer som regel fra kunder, som vi tidligere har handlet med. Derfor er det altid specielt udvalgte top produkter, som efter 5-10 år forsat har meget at tilbyde. Vi får stadig et sug i maven når vi ser nogle af de klassiske produkter og hvis vi kan sælge dem til gode priser, så gør vi det!

Van Den Hul - The D-102 III Hybrid XLR 2 x 1 meter

Et kabel der garantere et fantastisk lydbillede. XLR stik.

Bemærk dette er vores demo model.

D-102 III Hybrid er et prisvindende kabel, som kom på markedet i år 1982. Dette kabel har gået igennem en længere udvikling, men er den da i dag et af de mest prisvenlige kabler, men ikke desto mindre så spiller dette kabel fuldstændig fantastisk.

 
695,00 DKK

Panasonic - DMC-FT25

Vandtæt kamera fra Panasonic. Vi har 1 stk. til denne pris!

DMC-FT25 er et vandtæt kompakt kamera fra Panasonic. Her får du 4X optisk Zoom, 16,1 megapixel samt optical image stabilizer.

 
899,00 DKK

Panasonic - SC-NE3 (demo model)

Trådløs højttaler fra Panasonic.

Vores demomodel!

SC-NE3 afspiller trådløst dine musikfiler enten via WiFi (DLNA netværk), Bluetooth eller Airplay. Denne elegante højttaler byder på en dynamisk lyd og et tidløst design.

 
1.299,00 DKK

Van Den Hul - The Mainsserver Hybrid 6 m. (demo)

Dette strømkabel går ikke på kompromis med lyden.

Bemærk dette er vores demo model.

Van Den Hul er et dybt professionelt firma der kun har godt lyd i tankerne når de bygger kabler. Mainsserver Hybrid giver dig en bedre sort baggrund i lydbilledet og gør selv de mindste produkter meget bedre i lyd. 

 
1.500,00 DKK

Van Den Hul - The Orchid 2 x 1 meter (demo)

Et kabel der bringer musikaliteten tilbage i dit anlæg.

Bemærk dette er vores demo model.

 
1.800,00 DKK

Van Den Hul - The D-102 III Hybrid 2 x 3 meter (demo)

Et kabel der garantere et fantastisk lydbillede.

Bemærk dette er vores demo model.

D-102 III Hybrid er et prisvindende kabel, som kom på markedet i år 1982. Dette kabel har gået igennem en længere udvikling, men er den da i dag et af de mest prisvenlige kabler, men ikke desto mindre så spiller dette kabel fuldstændig fantastisk.

 
1.970,00 DKK

KEF - Ventura 6 (demo sæt)

Super højttaler der kan benyttes til udendørsbrug.

Kun 1 sæt tilbage i hvid!

Ventura 6 er IP65 certificeret hvilket gør at den kan klare at blive installeret udenfor. Derfor kan den benyttes til udendørsbrug hvis der mangler lyd i haven eller ved poolen.

 
2.999,00 DKK

Elipson - Planet M (demo sæt)

Super lille designhøjttaler fra Elipson.

Vores demo sæt i sort.

Den atraktive lille Planet M højttaler, forbinder et tidløst og unikt design med god lyd. Disse små 2 vejs højttalere vil pynte i ethvert hjem. Med til højttalerne følger bordfod. Planet M fås både i hvid, sort og rød.

 
2.500,00 DKK

MK Sound - V8 (demo model)

Demomodel i sort

V8 er en utrolig kraftig sub, som byder på en imponerende ydelse til trods for sin beskedne størrelse. Den nye V serie trækker på de samme teknologier som benyttes i den fantastiske X serie. V8 er bestykket med en kraftig 8" basenhed og har indbygget 150 Watt forstærker (250 W peak). Modellen fås i satin hvid og sort.

 
4.395,00 DKK

Parasound - P/LD-1100 m. HCA-2200 (brugt)

for- og effektforstærker fra Parasound

Parasonund P/LD-1100 er en velkonstrueret og velspillende forforstærker. HCA-2200 er en imponerende kraftif effektforstærker fra Parasound. Den imponerende konstruktion (opbygget omkring en massiv ringkerne strømforsyning), yder intet mindre end 2 x 250 Watt i 8 Ohm! Vi tilbyder dette unikke sæt samlet til en utrolig stærk pris.

 
6.500,00 DKK

DLS - Flatbox stereo-one Bluetooth 2.1 (demo sæt)

Aktivt højttalersystem med Bluetooth modtager. 

Flatbox stereo-one er et elegant højttalersystem til montering på væggen. Systemet består af en aktiv subwoofer med 80 Watt indbygget forstærker, samt 2 x 35 Watt til de 2 medfølgende satellitter. Med til systemet medfølger også Bluetooth adator til trådløs modtagelse af musik. Et elegant og velspillende system, som klæder ethvert hjem.

 
4.999,00 DKK

Rega - RP6 m. Exact 2

Fremragende pladespiller fra velkendte Rega.

Bemærk dette er en brugt model i Union Jack farver.

Den nye Planar 6 har ramt markedet og taget det med storm. Ikke desto mindre, så har vi fået den velkendte RP6 hjem i butikken. Forsynet med en RB-303 tonearm, sammen-lamineret dobbelt glastallerken, stiv plint og en Rega Exact 2 pick-up, så er du garanteret helt fantastisk og charmerende lyd. Modellen vi har fået ind i butikken er i Union Jack farverne.

 
7.295,00 DKK

Van Den Hul - The Nova 2 x 2 m. (demo)

En af de mest præcise og musikalske kabler til prisen.

Bemærk dette er vores demo model.

The Nova er lillebroder versionen af Super Nova. Den indeholder fire separate AWG 8 ledere og er bygget med en ekstra dobbelt afskærmning for at undgå eksterne signal interferens. Kablet er designet til at fungere perfekt i selv de tungeste hi-fi kombinationer, så hvis pengepungen ikke rækker til kabler i en højere prisklasse, så er dette kabel lige noget for dig.

 
6.770,00 DKK

Mitchell - Gyrodec SE m. Rega RB300 (brugt)

Inkl. Ortofon Jubilee pick-up

Denne pladespiller er en klassiker i Michell's sortiment. Gyrodec SE er igennem årene blevet hyldet som en af de bedste på markedet. Denne version er monteret med Regas RB300 arm samt Ortofons Jubilee Pickup. Leveres inkl. støvlåg.

 
11.800,00 DKK

Bel Canto - DAC 1.5 (Demo model)

Super DAC fra Bel Canto, som også kan fungere som for-forstærker.

Bel Cantos DAC 1.5 konverterer dine digitale filer til musik og giver dig fuld kontrol over dit system. Den giver en naturlig forbindelse mellem musik og forstærker. DAC 1.5 leverer en fremragende dynamik til din musik samling.

 
7.799,00 DKK

KEF - Q700 (demo sæt)

Kun 1 sæt tilbage i sort!

Hvis du ønsker en velspillende og elegant gulv højttaler, til en pris alle har råd til, så bør du kigge nærmere på KEF's nye Q700 højttalere. Disse højttalere er spækket med KEF teknologier såsom UniQ enheder der sørger for en fantastisk spredning i rummet, samt et lækkert design. Q700 byder på et mere dynamisk lydbillede end sin lillebroder Q500. 

 
7.500,00 DKK

Primare - I22 m.DAC (demo model)

Vi har 1 stk. m. DAC i sort.

Primare's integrerede stereoforstærker I22 er dual mono opbygget og yder 2 x 80 Watt i 8 Ohm. I22 er en super musikalsk partner til CD22 eller som knudepunkt for andre analoge og digitale kilder. Den leveres også uden konverter.

 
8.495,00 DKK

Panasonic - TX-50DX780E (demo model)

Vores demo model!

Fremtiden er i 4K, og Panasonic er naturligvis helt i front. Den nye DX780 serie byder på ægte 4K opløsning samt 3D, og dette til et helt nyt prisniveau. Ud over 4K opløsning byder DX780 på 1800 Hz BMR opdatering samt Studio Master HCX billede processering. Skærmen har indbygget Twin DVB-T/T2/DVB-S2 samt DVB-C tuner med MPEG4 og byder på et hav af smart TV funktioner. DX780 kan ydermere optage via USB (kræver ekstern USB HDD).

 
10.490,00 DKK

Thomson - 55UA9806 (demo model)

Thomson 55" med 4K Ultra HD & 2x30 watt Harman Kardon Lydsystem.

55" fladskærms TV i Thomsons helt nye A9 serie. Dette helt unikke fjernsyn byder på 4K opløsning, Quantum dot teknologi som giver endnu dybere farver samt 1. klasses lyd fra Harman Kardon. TV'et har naturligvis indbygget DVB-C samt DVB-T2 og DVB-S2 tuner samt en masse Smart TV funktioner.

 
5.999,00 DKK

Bel Canto - DAC 2.5 (Demo model)

Vi har 1 stk. demo model af denne fantastiske DAC.

Bel Cantos DAC 2.5 konverterer dine digitale filer til musik og giver dig fuld kontrol over dit system. Den giver en naturlig forbindelse mellem musik og forstærker. DAC 2.5 leverer en fremragende dynamik til din musik samling.

 
10.995,00 DKK

Lexicon - GX-7 (demo model)

Vores demomodel i silver!

GX-7 er Lexicons "lille" effekt forstærker. Dette "lille" vild dyr byder på 7 x 125 Watt i 8 Ohm. Lyden fra denne forstærker er ren og kontrolleret, med en sprød og åben mellemtone.

 
22.000,00 DKK

Dynaudio - Contour S 3.4 LE (demo sæt)

Finish kun i valnød

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dynaudios legendariske Contour S 3.4 er i den nye LE version blevet forbedret og rafineret. Et helt nyt filter som bygger på de samme teknologier som benyttes i deres Consequence Ultimate Limited Edition højttaler. Designet har også fået et løft, den tykke frontbaffel i metal er blevet malet elegant sort, og kabinettet fås i ny eksotisk finish. Lyden er blevet endnu mere åben og diskanten har en ekstra dimension af klarhed og udstrakthed. Kom ind i KT Radio og oplev Contour LE! 

 
44.995,00 DKK

Bel Canto - DAC 3.5 (Demo model)

Ultimativ DAC fra Bel-Canto

DAC 3.5 konverteren fra Bel Canto giver et løft til alle dine digitale musik kilder. DAC 3.5 er istand til at formidle musikken med uhørt høj dynamisk formåen samt åbenhed. Blandt de mange ind og udgange finder vi bl.a. XLR og RCA samt en USB ingang til computer baserede løsninger. 

 
24.900,00 DKK

Focal - Electra 937BE 25th Anniversary LE (brugt)

Jubilæums udgave af Electra 937

Focal Electra 937 BE byder på en fantastisk åben og luftig gengivelse. Modellen benytter Focals legendariske "inverted dome" beryllium diskant som hører til blandt de absolut bedste diskanter i verden. Denne imponerende diskant øger Eletra 937 frekvensområde til næsten 40 Khz! 25 års jubilæums modellen blev tilbudt i en helt unik træfinish, som kun var tilgængelig i denne version. Electra 937 25th Anniversary Limited Edition blev kun produceret i 300 eksemplarer!

 
19.800,00 DKK

JBL - Array 1000 (demosæt)

Fremragende højttaler fra amerikanske JBL. Vores demosæt i sort.

Bemærk prisen er pr. sæt.

JBL's project Array serien trækker på mere end et halvt århundredes erfaring. Array 1000 er en 3 vejs gulvhøjttaler, bestykket med JBL's 10" Array bas, samt 2 rene titanium kompressions drivere. Det unikke design giver en imponerende lyd gengivelse, med den dybeste og reneste bas, samt en åben og klar mellemtone og top. Kom ind og oplev hvorfor JBL er den professionelle verdens foretrukne valg.

 
46.899,00 DKK

YG - Carmel (brugt)

Vi har 1 sæt i butikken til denne pris

Bemærk prisen er pr. sæt

Carmel fra YG acoustics benytter Scan-Speak enheder som er specielt modificerede til højttaleren. Slutresultatet er en utroligt rafineret højttaler, som byder på en fantastisk refineret gengivelse med stor åbenhed og musikalitet. Alle YG Carmel højttalere er håndsamlet i USA! Vi har et sæt af disse perler til en fantastisk stærk pris.

 
98.800,00 DKK