Elac - Concentro M - Sort

Varenummer :

345.000,00 DKK.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Varianter
Antal

Sikker onlinehandel

Concentro M viser alle de karakteristiske Concentro-dyder fra sin storebror, men skaber sin egen unikke soniske og visuelle effekt. På trods af dens lidt mere kompakte dimensioner er alle aspekter af dens ydeevne i stor skala.

Baseret på ELACs Aluminium-Sandwich AS-teknologi. Den ligner overfladen af ​​en stor krystal, og aluminiumsfoliestemplingen afstivner aluminiumskuplen, mindsker resonanser og minimerer farvning, samtidig med at opløsningen og dynamikken forbedres. Enhedernes svingspole-design resulterer i et udvidet frekvensområde, og ophænget giver mulighed for længere vandring for maksimal lydstyrke med lav forvrængning, en unik ingeniørmæssig præstation for en enhed i den størrelse.

ELACs JET 5 diskanthøjttaler leverer ægte højopløsningslyd og betager med sin lynhurtige respons og brede dynamiske område, der tilbyder minimal forvrængning, masser af frihøjde og et tydeligt bredere frekvensområde end konventionelle dome diskanthøjttalere. ELAC JET diskanthøjttaleren er en af ​​de mest legendariske diskanthøjttalere i branchen og har vundet international ros for sit gennemsigtige og ubesværede lydbillede.


Type: Gulv højttaler
Princip: 3 Vejs
Bas Princip: Bas reflex
Impedance(nominal): 4 Ohm
Følsomhed: 88 dB
Anbefalet effekt: 80 - 600 W
Frekvensgang: 24 Hz - 50 KHz
Tilslutning: Bi-Wire
Mål (BxHxD): 460 x 1450 x 535 mm.
Vægt: 90 kg. pr. stk.

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).