Elac - Concentro - Sort

Varenummer :

580.000,00 DKK.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Varianter
Antal

Sikker onlinehandel

Helheden er større end summen af ​​dens dele. ELAC Concentro demonstrerer dette overbevisende. Det er den ultimative ELAC-højttaler i enhver henseende.

Med en højde på mere end 1,6 m. og en vægt på mere end 130 kg. påtvinger Concentro opmærksomhed. Dens elliptiske kabinet er udformet i den fineste møbelkvalitet og udført i højglans hvid eller sort epoxy.

Concentro er en sand reference-højttaler designet til at hylde ELAC's 90 årige historie, og som svar på en højttaler, der konkurrerer med – og overgår – de mest ambitiøse designs i nutidens audiofile landskab.

Med glatte, stive aluminium-sandwich-membraner, der affyres i en push-push/pull-pull-konfiguration, leverer Concentro maksimal energi og nøjagtighed ned til den laveste oktav. En kompleks base fremstillet af en enkelt blok af aluminium og vejer mere end 24 kg. understøtter de integrerede ovale sidepaneler af ædeltræ, kulfiber eller læder. I siden af kabinettet findes et par sideskydende 250 mm bashøjttalere.

Det sofistikerede kabinet fra Concentro eliminerer stående bølger og resonanser, ikke kun gennem dens rene masse og det tætte MDF-materiale, men fordi der ikke eksisterer nogen parallelle overflader til at fremkalde den slags forvrængning. Derudover er mellemtone/tweeter-, mellembas- og basdrivere adskilt akustisk fra hinanden med interne bafler, der isolerer de individuelle transducere, samtidig med at de hjælper med at styrke kabinettet.

En imponerende højttaler til den kompromisløse entusiast.


Type: Gulv højttaler
Princip: 3 Vejs
Bas Princip: Bas reflex
Impedance(nominal): 4 Ohm
Følsomhed: 90 dB
Anbefalet effekt: 80 - 600 W
Frekvensgang: 18 Hz - 50 KHz
Tilslutning: Bi-Wire
Mål (BxHxD): 460 x 1680 x 610 mm.
Vægt: 140 kg. pr. stk.

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).