Musical Fidelity - M8xTT -

Varenummer :

68.995,00 DKK.

High-end pladespiller fra Musical Fidelity

Antal

Sikker onlinehandel

Antony Michaelsons idé om musik var storstilet, varm og med stor detaljerigdom. Hans forstærkerkreationer er et sjældent udtryk for denne lydkarakter. I 2002 bad Antony HR. Lichtenegger ham om at hjælpe med en konstruktion med alle disse egenskaber. Designet var også meget vigtigt og skulle matche de kompromisløse forstærkere. Musical Fidelity M1 blev født med stor succes. Grundideen var at kombinere den inerte masse af metallegeringer med resonansfri akryl. Motoren blev effektivt afkoblet fra tonearmen og pladen med den dobbelte chassiskonstruktion. Den nye M8xTT følger de samme designfilosofier med endnu mere udtryksfulde tekniske funktioner.
Tonearmen er et komplet nyt design med ultralav resonans, gennemsigtig akryl lejering, og et konisk aluminiums tonearmsrør. Tonearmen er fuldt VTA og azimut justerbar og leveres med to modvægte til at benytte den med pickupper fra 6 til 20g. Modvægtene er TPE-dæmpede for at forhindre resonanser.
På bagsiden finder du standard phono RCA-udgange, samt balancerede XLR-stik, som giver dig ultimativ fleksibilitet til dit valg af phono-forforstærker.


Type: Pladespiller
Hastighed: 33 & 45 (r.p.m)
Finish: Akryl
Output: RCA & XLR
Mål (BxHxD): 533 x 245 x 413 mm.
Armlængde: 10" mm.
Vægt: 31,5 kg.

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).