Focal - Celestee -

Varenummer :

8.900,00 DKK.

High End hovedtelefon fra Focal - i lukket design

Antal

Sikker onlinehandel

 

Focal - Celestee
Focal Celestee er til dig, der ønsker verdensklasse lydkvalitet og et eksklusivt og luksuriøst design.
Focal er et verdenskendt fransk firma med mange års erfaring indenfor Hi-fi i den helt tunge ende, og det kan man bestemt mærke i dette 
Som alle Focals produkter får du høretelefoner produceret i Frankrig med de højeste standarder. Hvis du ikke vil gå på kompromis med lyden, så er det høretelefonerne for dig. De har en ren og meget præcis lyd samt en god bas.
Selvom dette er en af Focals indgangsmodeller, når det kommer til high-end over-ear høretelefoner, så gør Focals M-formede enhed med en diameter på 40 mm, at høretelefonerne kan levere en stor og meget overbevisende lyd.
Celestees design er en absolut mesterlighed af Focal. Den nye navy blå giver høretelefonerne et sofistikeret look og mere dybde end den gængse sorte farve. Det er første gang, at farven bliver brugt i Focals line-up, og det skaber et godt sammenspil med høretelefonernes kobber finish.
Materialerne er med til at give høretelefoner en ekstra kant. Ørepuderne er lavet af semi-anilin læder og med et lag udenpå af rustfrit stål. For at give den bedste komfort er båndet lavet af mikrofiber og overtrukket med læder, hvilket fuldender det æstetiske design.
Designet og den semi-aniline læder brugt til Focals ørepuder er med til at lydisolere Celestee, så du kan forsvinde ind i din egen verden, når du hører musik med disse høretelefoner på.
Med høretelefonerne medfølger et etui, et 1.2 meter kabel med 3.5mm stik, samt en adapter fra 3.5mm til 6.3mm
Celestee tilpasningsperiode:
Når du køber disse høretelefoner, så kræver de en tilpasningsperiode for, at de kan fungere optimalt
Efter at have brugt høretelefonerne i flere timer vil de automatisk have tilpasset sig
Hvis du vil gøre processen hurtigere, så kan det anbefales, at du spiller høj musik med meget bass gennem dem i mindst 24 timer
Det vil være med til at stabilisere højtalernes drivers, så du kan få det optimale ud af dem

Focal - CelesteeFocal Celestee er til dig, der ønsker verdensklasse lydkvalitet og et eksklusivt og luksuriøst design.Focal er et verdenskendt fransk firma med mange års erfaring indenfor Hi-fi i den helt tunge ende, og det kan man bestemt mærke i dette Som alle Focals produkter får du høretelefoner produceret i Frankrig med de højeste standarder. Hvis du ikke vil gå på kompromis med lyden, så er det høretelefonerne for dig. De har en ren og meget præcis lyd samt en god bas.Selvom dette er en af Focals indgangsmodeller, når det kommer til high-end over-ear høretelefoner, så gør Focals M-formede enhed med en diameter på 40 mm, at høretelefonerne kan levere en stor og meget overbevisende lyd.Celestees design er en absolut mesterlighed af Focal. Den nye navy blå giver høretelefonerne et sofistikeret look og mere dybde end den gængse sorte farve. Det er første gang, at farven bliver brugt i Focals line-up, og det skaber et godt sammenspil med høretelefonernes kobber finish.Materialerne er med til at give høretelefoner en ekstra kant. Ørepuderne er lavet af semi-anilin læder og med et lag udenpå af rustfrit stål. For at give den bedste komfort er båndet lavet af mikrofiber og overtrukket med læder, hvilket fuldender det æstetiske design.Designet og den semi-aniline læder brugt til Focals ørepuder er med til at lydisolere Celestee, så du kan forsvinde ind i din egen verden, når du hører musik med disse høretelefoner på.Med høretelefonerne medfølger et etui, et 1.2 meter kabel med 3.5mm stik, samt en adapter fra 3.5mm til 6.3mmCelestee tilpasningsperiode:Når du køber disse høretelefoner, så kræver de en tilpasningsperiode for, at de kan fungere optimaltEfter at have brugt høretelefonerne i flere timer vil de automatisk have tilpasset sigHvis du vil gøre processen hurtigere, så kan det anbefales, at du spiller høj musik med meget bass gennem dem i mindst 24 timerDet vil være med til at stabilisere højtalernes drivers, så du kan få det optimale ud af dem


Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).