Pioneer DJ - DJM-450 -

Varenummer :

5.910,00 DKK.

Bemærk, der er store leveringsproblemer på Pioneer DJ i øjeblikket!

Kontakt butikken for at høre nærmere!

Antal

Sikker onlinehandel

Med funktioner og design, der er nedarvet fra DJM-900NXS2, er denne 2-kanals mixer ideel til at samarbejde med nogen af Pioneers DJ-afspillere eller pladespillere. Magvel-faderen kombineret med en 3-bånds EQ giver dig en sikker fornemmelse når du mixer. Soundcolor FX og Beat FX med parameterstyring åbner for nye kreative muligheder. Og takket være den 64-bit digitale signalprocessor kan du nyde varm lyd i høj kvalitet fra både analoge og digitale lydkilder. DJM-450 er kompatibel med rekordbox, så du kan afspille musik gemt på din PC/Mac.

Med funktioner og design, der er nedarvet fra DJM-900NXS2, er denne 2-kanals mixer ideel til at samarbejde med nogen af vores multiplayers eller pladespillere. Magvel -faderen kombineret med glatte EQ- og kanalfader -kurver giver en sikker fornemmelse af blanding. Lydfarve FX og Beat FX med parameterstyring åbner for nye kreative muligheder. Og takket være den 64-bit digitale signalprocessor kan du nyde varm lyd i høj kvalitet fra både analoge og digitale lydkilder.
DJM-450 er kompatibel med rekordbox, så du kan DJ med spor gemt på din PC/Mac, når du bruger pladespillere og vores kontrolvinyl (fås separat

Type: DJ Mixer 
Software: Rekordbox (PC/Mac)
Konverter: 24 bit / 48 kHz
Signal-To-Noise: 94 dB (Line)
Frekvensgang: 20 - 20,000 Hz
Input: USB-B, MIC (Jack), AUX (RCA), CH 1 - 2 (RCA, RCA)

Output: Master 1 (XLR), Master 2 (RCA), Headphones (Jack, Mini-Jack)
Strømforsyning: DC 12 V
Mål (BxHxD): 230 x 108 x 320 mm.
Vægt/par: 3,2 kg.

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).