Rega - RB-330 -

Varenummer :

4.295,00 DKK.

En af de mest anmelderoste tonearme i hi-fi verdenen.

Antal

Sikker onlinehandel

Med mange års erfaring i pladespiller branchen har Rega da også sat et præg på markedet med deres fantastisk tonearme. Armrøret støbt i et stykke aluminium, høj kvalitetslejer med små tolerancer og et godt og fleksibelt tonearmskabel, er den umiddelbare forklaring på den høje lydkvalitet, men dertil kommer montering og samling af armen.

Lejerne bliver justeret i hånden til der er et minimum af slør og kablet i armen bliver ”viklet ud” så det ikke trækker i nogen retning. En god tonearm er en der, friktionsløst, understøtter pickuppen i dens vandring hen over pladen, vel og mærke uden slør og slup i lejerne. Samtidigt skal den helst bestå af så få dele som muligt. Rega`s armrør er det eneste på markedet der er støbt i et stykke aluminium, hvilket er optimalt for bortledning af de vibrationer der opstår, når pickuppen bevæger sig i rillen. Belønningen, for den omhu Rega ligger i materialevalg og fremstilling, kommer når man skal høre sine plader.

Lyden er meget præcist gengivet, med dynamik og drive og et stort rummeligt lydbillede, placeret mellem højttalerne. Små detaljer bliver serveret med en sjælden selvfølgelighed og bassen fremstår dyb, tæt og tør.

Armen kan eftermonteres på de fleste pladespillere med en kraftig lyd forbedring til følge og den passer til de fleste pickupper på markedet. RB-330 armen grupperes ofte sammen med arme der er 5 til 10 gange dyrere.


Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).